Coca-Cola maua tupe maua e US $43 piliona i le 2022, i luga 11% tausaga i le tausaga.

I le aso 15 o Fepuari, na tuʻuina atu ai e le Kamupani a Coca-Cola le kuata lona fa ma le lipoti o le tausaga atoa o le 2022, lea na faʻaalia ai i le kuata lona fa, o tupe maua a le kamupani e 10.125 piliona tālā (e tusa ma le 69.139 piliona yuan), i luga o le 7% i lea tausaga ma lea tausaga, sili atu. le faʻamoemoega maketi o le 9.92 piliona tala;O le tupe maua fa'agaoioi e US $2.075 piliona (e tusa ma le RMB14.169 piliona), i luga 24% tausaga i lea tausaga;O tupe maua i le sea e $0.45, e lei suia mai le vaitaimi lava lea i le tausaga talu ai.
I le tausaga atoa o le 2022, o tupe maua a Coca-Cola e $43004 piliona (e tusa ma le 293.653 piliona yuan), o se siitaga o le 11% i lea tausaga ma lea tausaga, e sili atu i le maketi o le $42.8 piliona;O le tupe maua fa'agaoioi e US $10.909 piliona (e tusa ma le 74.492 piliona yuan), i luga 6% tausaga i lea tausaga;O tupe maua ile sea e $2.48, i luga ole 7% i lea tausaga ma lea tausaga.

O le lipoti tau tupe o loʻo faʻaalia ai le faʻatauina o pusa taʻitasi a le Coca-Cola i le lalolagi atoa na pa'ū i le 1% i le kuata lona fa tausaga i lea tausaga, ma faʻateleina i le 5% tausaga i lea tausaga i le tausaga atoa.I le kuata lona fa ma le tausaga atoa o le 2022, o le tau o le Coca-Cola i le maketi o meainu e le o le ava malosi ua faʻateleina, sauni e inu meainu i le alumini e mafai ona faʻatumu ma masini suʻisuʻie aofia ai le tau fa'asoa o fale ma le leai o fale.
E tusa ai ma le pusa e tasi na fa'atauina i vaega eseese, o meainu suamalie e fa'aafi sa tumau pea i le kuata lona fa, ma le fa'atuputeleina o le 4% i le tausaga atoa;O sua suamalie, oloa susu ma meainu e maua mai i laau na pa'u i le 7% i le kuata lona fa ma siitia i le 3% i le tausaga atoa;O fagu vai, meainu ta'aloga, kofe ma lauti sa mafolafola ile kuata lona fa, i luga ole 6% ile tausaga atoa.
Faatasi ai ma i latou, o loʻo taʻua e le kamupani i lana lipoti tau tupe e faʻapea, o le aofaʻi o le faʻatau atu o fagu vai i totonu o se atigipusa e tasi na mafolafola i le kuata lona fa, ma le siʻitia e 5% mo le tausaga atoa.
I le lipoti tau tupe, na tuʻuina atu ai e Coca-Cola le taʻiala faʻatinoga mo le tausaga atoa o le 2023, ma e faʻatatauina o le faʻatupulaia o tupe maua i le tausaga atoa o le 2023 o le a 7% - 8%.
https://www.willmanmachinery.com/aluminum-can-canned-fruit-juice-filling-and-seaming-machine-product/
James Quincey, Taitaifono o le Komiti Faatino o Faatonu ma le Pule Sili o Coca-Cola, fai mai, "I le amataga o le 2023, matou te faʻaauau pea ona teu faʻafaigaluega i le fausiaina o gafatia ma faʻamalosia le galulue faʻatasi ma paʻaga fagu e faʻatumauina le fetuutuunai pisinisi."
I lana tautalaga e uiga i le maketi a Saina, na saunoa ai Zhan Kunjie i luga o le telefoni o lipoti o tupe, "O le tatalaina o le maketi Saina o le a i ai se aafiaga lelei i le pisinisi a Coca-Cola.Matou te faʻamoemoe o le a toe foʻi le maketi a Saina i le tulaga masani, ma o le aofaʻi o faʻatauga e ono oʻo atu pe sili atu foi i le 2019 tulaga.
I le maketi a Saina, i le 2022, Coca-Cola Saina, faʻatasi ai ma paʻaga tetele e lua, COFCO Coca-Cola ma Taikoo Coca-Cola, na faʻaauau pea ona teu faʻafaigaluega e faʻamalieina le faʻaogaina o le gaosiga i le lotoifale ma faʻafetaui le faʻaleleia pea o manaoga o tagata Saina. maketi.Ia Iulai 2022, na faʻaaogaina ai le COFCO Coca-Cola Guizhou Plant, o le 20th lea o le COFCO Coca-Cola ma le 46th plant of Coca-Cola China system.E le gata i lea, o le laina muamua o le gaosiga o meainu suamalie aseptic a le COFCO Coca-Cola Huazhong Beverage Co., Ltd. ma le laina apa fou a le COFCO Coca-Cola Heilongjiang Company na faʻaaogaina i le tausaga talu ai, e fesoasoani ai i le COFCO Coca-Cola e faʻaauau le faʻalauiloaina. fa'aleleia atili ma le fa'aleleia o le gaosiga.

 


Taimi meli: Mati-15-2023
  • Youtube
  • Facebook
  • Linkin